En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


La Penya d'Escacs recupera l'activitat
  • La Penya d'Escacs recupera l'activitat
Hem recuperat amb força l’activitat presencial dels divendres a la seu de la Penya a la sala Cesc Bas, que comença a superar puntualment la capacitat de l’aforament limitat per les restriccions de la pandèmia.

Passat el primer terç de la lliga 2022, si no hi ha sorpreses, es confirma que el pas per la 2a Divisió catalana serà breu per al primer equip de la Penya.
El segon equip no tindrà problemes en conservar la categoria mentre el tercer equip, recuperat després del parèntesi de 2020, va fent la seva funció de permetre competir tothom que tingui interès.

La Penya d’Escacs Mollet es defineix com un club amateur que acull tota mena d’aficionats independentment del seu nivell de domini dels escacs i en fomenta la seva difusió i coneixement mitjançant les activitats formatives, tan socials com a centres educatius o altres entitats que en puguin estar interessades.

Més informació a: http://www.penyaescacsmollet.com

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com